ProfCore

De vraag van ProfCore:

Ontwikkel een nieuwe corporate website

ProfCore helpt al meer dan 35 jaar bedrijven in de procesindustrie en logistiek vooruit. Daarbij zoeken we altijd de grens op en als het even kan, verleggen we die. Geheel gedreven vanuit onze expertise én passie voor de industrie waarin we actief zijn. 

De oude website was toe aan een upgrade, qua inhoud en qua uitstraling. Hiervoor heeft ProfCore de hulp van Getnoticed ingeschakeld en het resultaat mag er wezen! Bekijk hieronder de reactie van Janneke en bekijk het project via de button.

Janneke Voet - Manager Marketing & Communicatie:

“Dankzij de expertise, goede adviezen én fijne service vanuit Getnoticed hebben we nu een website die voldoet aan de functionele eisen en laat zien wie ProfCore is en waar wij voor staan.
Naast de ge-update inhoud en informatie, past de nieuwe website ook bij de nieuwe uitstraling die we zo'n 1,5 jaar geleden hebben uitgerold. Krachtig, industrieel en modern en daarmee van deze tijd!
Blij dat we dit in goede samenwerking met Getnoticed voor elkaar hebben gekregen. Nu aan de slag met onze werkenbijprofcore-website!”

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen