Twiglers

De vraag van Twiglers:

Ontwikkel de corporate website en 45 niche vacature websites

 

Nee, je leest het goed. Get.Noticed heeft namelijk 45 vacaturesites gebouwd die ieder een bepaalde branche vertegenwoordigen. Van beveiliging tot zorg en van bijbaan tot 50+; voor iedere werkzoekende ligt er een baan voor het oprapen. De naam van dit platform: Twiglers!

 

De opdracht

Twiglers is vernieuwend en hip, dit willen ze uiteraard ook uitstralen over de websites. 45 responsive websites werden stuk voor stuk gebouwd. Ieder spreekt een eigen doelgroep aan, maar heeft toch een vertrouwde stijl. Het doel is niet om de bezoeker te laten solliciteren op honderd banen, maar om de bezoeker aan die ene juiste baan te helpen.


Over Twiglers

Je zet 5 ondernemers bij elkaar, laat ze even sparren en ineens was daar Twiglers. Een vacatureplatform die het eens even helemaal anders gaat doen. Ze noemen zichzelf niet voor niets: de Coolblue van de werving. Waarom zou je gaan zoeken op een site met duizenden irrelevante vacatures, als je ook kunt zoeken op een site die alleen maar vacatures in jouw branche heeft? Precies, je kiest voor de laatste optie.

Het traditionele businessmodel wordt ook de prullenbak ingegooid. Bedrijven kunnen bij Twiglers namelijk per aangenomen sollicitant betalen. Voor de werkzoekenden zijn er ook voordelen. Zo kunnen ze gratis juridisch advies krijgen over hun contract en krijgen ze een mooie beloning als ze via Twiglers worden aangenomen.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen