Sparks Trading

De vraag van Sparks Trading:

Ontwikkel een responsive Magento webshop

 

Over Sparks:

Sparks-Online is de internetnaam geworden voor het bedrijf Sparks Trading. Gestart in 2003 als importeur van kwaliteits-accessoires voor motoren en Neerlands enige officieel gecertificeerd fabrikant van Hel Performance motor remleidingen. Aanvankelijk met als doelstelling (zoals ook toendertijd gebruikelijk) om de door hun geïmporteerde producten te etaleren en verkopen via een netwerk van dealers in Nederland en België.

De komst van het internet heeft echter een geheel nieuwe dimensie aan de traditionele handelswijze toegevoegd, hetgeen ze in 2011 heeft doen besluiten om via onze webshop tevens ook aan consumenten te leveren. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toegewijd en professioneel leverancier voor meer dan 300 motorzaken in Nederland en België  en hebben ook vele tevreden particulieren de weg naar hun webshop weten te vinden.

 

De Opdracht:

Ontwerp een moderne nieuwe responsive Magento webshop. Alle configureerbare items vanuit de oude webshop dienen te worden gemigreerd. De webshop dient gebruiksvriendelijk en snel te zijn.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen