De Pinmaekers

De vraag van De Pinmaekers:

Ontwikkel een responsive website

Over de Pinmaekers:

De Pinmaekers Interieurs in Nederweert werkt voor particulieren en het bedrijfsleven. Ze verzorgen interieurbouwprojecten in diverse branches en voor verschillende doelen. Een keuze maken voor een passend en doeltreffend interieur is niet eenvoudig. Ze helpen u graag om de juiste en meest geschikte keuze te maken, toegepast op de functionaliteit van uw bedrijf of op uw persoonlijke interieurwensen. Een bij de kernwaarden van een bedrijf passend interieur is functioneel, actueel en draagt uit waar uw bedrijf voor staat. Een bij uw woonwensen passend interieur zorgt ervoor dat uw huis ook uw thuis is. Kortom, maatwerk interieurs bieden net dat stukje extra aan uw bedrijf of huis.

 

De opdracht:

Ontwerp een nieuwe moderne responsive website die zorgt voor meer contactaanvragen. De website dient gebruiksvreindelijk en overzichtelijk te zijn. De projecten moeten duidelijk en visueel worden weergegeven.

 

De uitwerking:

Get.Noticed heeft gekozen voor een custom "open" thema met een zoom/fade slider. De website heeft veel subtiele effecten, zoals kleurveranderingen bij mouse-over.  We hebben een speelt effect gebruikt voor de projectenselectie. De responsive website is gebouwd op basis van Bootstrap.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen