Recruitment tech...

De beste tech voor jou, altijd. Bekijk onze mogelijkheden in websites en koppelingen.

Werken-bij website

Een werken-bij website is dé website waar al jouw vacatures en online arbeidsmarktcommunicatie bij elkaar komen als je een directe werkgever bent. Je werken-bij website kan twee doelen hebben. Conversie (sollicitanten genereren) en employer branding (laten zien wie je bent als aantrekkelijke werkgever). Een succesvolle werken-bij website is het kloppend hart van je online recruitment operatie. 

Recruitment site

Een recruitment website is het belangrijkste orgaan voor elke commerciële arbeidsbemiddelaar. De centrale website waar alle vacatures van je opdrachtgevers bij elkaar komen en jij jezelf presenteert als professioneel intermediair. Elke recruitment site dient te zijn gemaakt voor je doelstellingen en doelgroep. Of je nu een uitzendbureau bent met duizenden vacatures en opdrachtgevers, een gespecialiseerd detacheerder met een hand vol vacatures of een niche werving & selectiebureau met slechts enkele vacatures. 

Vacature website 

Een vacature website is een website waar commerciële exploitatie plaatsvindt van het online platform zelf (bekende vacature websites zijn Monsterboard, Nationalevacaturebank et cetera).  Vacature websites zijn vaak volledig geautomatiseerd (klant plaatst zelf bedrijfs- en vacaturegegevens). Abonnementen en/of vacatures worden doorgaans ook online door je klant betaald. 

Landingspagina / Onepager

Een recruitment landingspagina is een pagina die is geoptimaliseerd om één specifieke vacature uit te lichten. Deze pagina’s worden specifiek ingezet om de latent werkzoekende doelgroep te laten converteren. De recruitment landingspagina heeft een eigen (onafhankelijke) domeinnaam.

ATS & Vertical koppelingen

Door een ATS (applicant tracking system) te koppelen aan je website, worden vacatures automatisch ingeladen en komen sollicitanten rechtstreeks in je systeem terecht.

Een vertical search engine, ofwel “verticale zoekmachine” is een website die online vacatures verzamelt, zoals Indeed of Jobrapido. Door je website hieraan te koppelen ben je snel zichtbaar op de relevante zoekmachines.

Corporate website

Je corporate website is je belangrijkste communicatietool om corporate informatie te delen met de wereld. Getnoticed krijgt vaak de vraag om een corporate website parallel op te leveren naast een werken-bij website. Deze twee type websites hebben ieder een eigen doelgroep, doelstelling en tone of voice.

Een greep uit onze projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.