VueStorefront - Voeg PWA toe aan je Magento 2 webshop

Vue Storefront is een van de beste PWA platformen voor e-commerce. Vue is modern en zorgt voor een snelle laadtijd, wat de gebruikerservaring enorm ten goede komt.

Wat is PWA?
PWA staat voor progressive web app, een term die door Google is bedacht in 2015. Een progressive web app is een website die de functionaliteiten heeft van een app. Het is snel en ook offline te gebruiken.

Wat is Vue Storefront?
Vue Storefront is een krachtige en complete PWA oplossing, die gericht is op e-commerce. Voor onze klant Major Rum hebben we PWA ontwikkeld op het Vue Storefront platform: www.majorrum.com

De voordelen van Vue Storefront op een rij:

  • Geoptimaliseerd voor Magento 2
  • Laadtijden zijn verleden tijd, pagina’s worden direct geladen
  • Heeft geen moeite met grote bezoekersaantallen
  • Offline pagina's bekijken is mogelijk
  • Te gebruiken als app, zonder te downloaden
  • Webshop en app zijn te bedienen via 1 systeem
  • Vue wordt zeer goed beoordeeld door programmeurs

Core partner
Get.Noticed is core partner van Vue Storefront. Dit houdt onder meer in dat wij meewerken aan de ontwikkeling van het platform en dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste updates. Ook organiseren wij Vue Storefront hackathons, om andere programmeurs te leren over hoe PWA werkt.

 

Winnaar VueStorefront Marketplace Challenge
In April 2019 deed Daan Kouters, een van onze eigen front-end ontwikkelaars, mee met de VueStorefront Marketplace Challenge. Met een eigen versie van de Layered Navigation, waarbij het mogelijk is om meerdere selecties te maken. Middels deze toevoeging aan VueStorefront werden we uitgeroepen tot de eerste winnaar van de Marketplace Challenge.

 

VueStorefront Mollie payment module
Omdat een PWA webshop pas echt een Progressive Web App is wanneer ook de checkout gebruikt kan worden als een PWA heeft Get.Noticed in samenwerking met Mollie een eigen module ontwikkeld. Op basis van de Mollie API ontwikkelden we een VueStorefront module die ook de checkout volledig als PWA beschikbaar kan stellen. Een volledige app experience van de homepage tot aan de succes pagina.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen