Hoe kunnen we je helpen?

Nocore

Nocore Group biedt aan meer dan 900 bedrijven uit de flexbranche en schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking. Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde branche leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.  Dus wil jij graag jouw uitzendsoftware gekoppeld hebben aan jouw werken-bij, recruitment of vacaturewebsite? Wij kunnen je helpen!


De koppeling met Serena

Nocore koppelt goed met ons CMS Serena. Door de software te koppelen met ons CMS automatiseer je het wervingsproces nog meer. Getnoticed  zorgt er voor dat alle vacatures op de website komen en de daaruit komende sollicitanten weer keurig in Nocore worden gezet.  Dus wil jij graag jouw uitzendsoftware gekoppeld hebben aan jouw werken-bij, recruitment of vacaturewebsite? Wij kunnen je helpen!

Voordelen Nocore


De factuur wordt direct opgenomen in de inkoopadministratie.


Een centrale administratie die voldoet aan de gestelde afspraken tussen de zzp’er, het bemiddelingsbureau en de eindklant.


Volledige administratie uit handen van de zzp’er.

Klanten die gekoppeld zijn met dit ATS

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.