Hoe kunnen we je helpen?

ISO 27001 Gecertificeerd.

Sinds 2022 is het ISMS van Getnoticed ISO 27001 gecertificeerd. Informatieveiligheid van onze klanten staat voorop. 

Wat is ISO 27001

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. De norm beschrijft de vereisten voor een informatiebeveiligingsmanagement systeem (ISMS) en is bedoeld om organisaties te helpen bij het beheren van risico's voor hun informatiebeveiliging.

De norm is opgebouwd uit een aantal controle-eisen waaraan een organisatie moet voldoen, zoals 

  • het vaststellen van beleid en doelstellingen, 
  • het implementeren van maatregelen, 
  • het uitvoeren van risico-analyses  
  • het monitoren van de effectiviteit van de maatregelen. 


De norm geeft ook aan welke documentatie en registratie vereist is om aan te tonen dat aan de eisen is voldaan. ISO 27001 is een van de meest erkende normen voor informatiebeveiliging en wordt wereldwijd erkend. Het implementeren van de norm helpt ons bij het verminderen van risico's op informatiebeveiligingsincidenten en het verbeteren van de beveiliging van onze informatie. 

Waarom zou je samen moeten werken met een ISO 27001 gecertificeerd bureau

Samenwerken met een ISO 27001 gecertificeerde bureau zoals Getnoticed kan je organisatie helpen bij het verminderen van risico's voor de informatiebeveiliging van je (werken-bij of vacature) website en online activiteiten. Redenen waarom het een goed idee is om met een gecertificeerde partner samen te werken:

  • Deskundigheid: Middels het ISO 27001 certificaat hebben we aangetoond dat we deskundig zijn in het implementeren van maatregelen voor informatiebeveiliging bij het ontwikkelen van jou website. Dit betekent dat we de juiste vaardigheden en kennis hebben om jouw organisatie te helpen bij het beheren van de risico's voor de (werken-bij) website en online activiteiten.
  • Veiligheid: Als ISO 27001 gecertificeerde bureau zullen we ervoor zorgen dat je (werken-bij) website veilig is door het implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals encryptie, authenticatie en toegangsbeheer. Dit kan je organisatie helpen om te voorkomen dat onbevoegde personen toegang krijgen tot je website en (persoons-) gevoelige informatie.
  • Compliance: Als ISO 27001 gecertificeerde bureau ontwikkelen we jouw (werken-bij) website in overeenstemming met de ISO 27001 norm voor informatiebeveiliging. Dit kan je organisatie helpen om te voldoen aan de vereisten voor informatiebeveiliging die door de wet, de industrie of jouw klanten wordt gesteld.
  • Reputatie en vertrouwen: Door samen te werken met een ISO 27001 gecertificeerde bureau zoals Getnoticed, kan je organisatie laten zien dat ook jij serieus bent over informatiebeveiliging en dat je maatregelen hebt genomen om risico's te beheren. Dit kan helpen bij het verhogen van je reputatie en het vertrouwen van jouw klanten en andere belanghebbenden.
  • Continu proces: Informatiebeveiliging is een continu proces dat regelmatig moet worden geëvalueerd en bijgewerkt. Als ISO 27001 gecertificeerd bureau zorgen we ervoor dat de maatregelen voor informatiebeveiliging regelmatig worden geëvalueerd en bijgewerkt om te zorgen dat jouw website veilig blijft.