Hoe kunnen we je helpen?

Stichting SAMzon op bezoek in Nederweert

29-02-2024

De afgelopen week was het SAMzon Netwerk te gast bij Getnoticed op kantoor in Nederweert.

SAMzon, is dat die van Gert uit België? Nee, zeer zeker niet. SAMzon staat voor SAMenwerken Zuid Oost Nederland en is met zijn 15 jaar een van de oudste netwerkclubs van Nederland. Stichting SAM streeft ernaar om binnen het domein van HR, bedrijven en medewerkers aan elkaar te koppelen. Om met elkaars kennis te boeien, te binden, samen te werken, te ontwikkelen en te matchen.

Midden vorig jaar is Getnoticed benaderd door het bestuur van SAMzon met de vraag om aan te sluiten bij het netwerk. Na een paar vruchtbare gesprekken hebben wij van Getnoticed besloten dat we heel graag aansluiten, niet alleen als kennispartner maar gaan wij ook SAMen met SAM doen waar wij goed in zijn. We gaan het gehele platform voorzien een professionaliserings en digitaliserings update.

Na enkele zeer interessante sessies bij Gemeente Deurne en EnDit (voorheen Margolin) was het nu de beurt aan Getnoticed om een ochtend vol inspiratie te organiseren.

Het hoofdonderwerp van de ochtend was diversiteit en inclusief werven. De ochtend werd afgetrapt door Randy die de 36 bezoekers meenam in de reis die Getnoticed heeft afgelegd en waarom Getnoticed zich verbonden heeft aan het netwerk. Na deze korte maar energieke introductie van de dag nam Leen de Waal, inspirator van het SAM netwerk het stokje over. Leen nam ons publiek in 45 minuten mee naar een bijzondere en andere kijk op het oplossen van arbeidsproblematiek met zijn lezing ‘Hoe Diversiteit & Inclusie Ecosystemen Antifragiel maken’.

Na een korte pauze was het de beurt aan Maarten Bos van N-CV die met zijn interactieve sessie ons meenam naar zijn kijken op het CV.  Op basis van data genereren zij gepersonaliseerd inzicht in het volledige natuurlijke potentieel van elke (toekomstige) kandidaat, ongeacht het opleidingsniveau, achtergrond en/of ervaring.

Het was wederom een hele mooie sessie, met veel energie, kennis en interactiviteit.

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.