Hoe kunnen we je helpen?


Hoe kom je bovenaan in Google for Jobs?

Om die befaamde nummer één positie te behalen in Google for Jobs is het belangrijk om zowel het technische als het tekstuele aspect tot in de puntjes in orde te hebben. Het (her)schrijven van vacatures is een nodige omschakeling voor velen. Doe je dit niet dan val je weg tussen de talloze vacatures. Wil je dat voorkomen? Lees dan onze gratis White Paper.

Waaraan moet een vacature voldoen?

In de zoekresultaten van Google komen maximaal 2 of 3 vacatures te staan. Binnen het platform zelf staan links naar alle andere relevante vacatures. 

Het technische aspect, de structured data, moet goed staan en tekstueel goed gevuld worden. Daarnaast moet de vacature correct geschreven worden. De combinatie van beide aspecten is nodig om bovenaan in de zoekresultaten van Google for Jobs te eindigen. Hier gaat tijd in zitten, maar is onvermijdelijk als je relevant wilt blijven op dit gebied van recruitment. Wij hebben een aantal tips opgesteld voor het schrijven van een goede Google for Jobs vacaturetekst. Benieuwd? Lees dan verder. 

Wil jij weten of je vacatures leesbaar zijn in Google for Jobs? Of wil jij weten hoe Google for Jobs proof jouw organisatie is? Klik dan door!

Kwalitatieve vacatureteksten

GOm kwalitatieve vacatureteksten te schrijven hebben we enkele tips samengesteld. Deze voorbeelden zijn verplicht door Google.

  • Gebruik industrie standaard functietitels.
  • Gebruik geen afkortingen zoals Jr. en Sr.
  • Voeg de locatie toe.
  • Vermeld het salaris.

In ons White Paper staan nog meer tips over het schrijven van een vacaturetekst. Ook schrijven we over het verwijderen van een vervulde vacature. 

Hulp nodig?

Wil je sparren over de effecten van Google for Jobs voor jouw organisatie of ben je op zoek naar een bedrijf dat meehelpt met het zichtbaar maken van vacatures in Google for Jobs? Onze digital recruitment agency specialiseert zich in online recruitment marketing en heeft al meer dan 100 organisaties hiermee geholpen. Bel of mail ons gerust, we helpen graag bij het verduidelijken van deze job search engine voor jouw organisatie. 


Klanten die door ons zichtbaar zijn