Hoe kunnen we je helpen?

Onze diensten

Het beste talent oogsten kan alleen met de beste recruitment websites, techniek - en marketing. Lees hier meer over onze diensten. Wij helpen je graag verder.

Recruitment websites & techniek

Je werken-bij website, recruitment website, vacature website, landingspagina of mobiliteits-website is optimaal ingesteld om jouw doelgroep succesvol te verleiden en te laten solliciteren.

Naast een goed converterende website zorgen wij ervoor dat jouw website voorzien is van alle technische specs, zoals koppelingen met traffic bronnen, ATS systemen, analytics platformen en recruitment tools.

Online recruitment marketing

Wie is je doelgroep, zijn het actief of latent werkzoekenden? Ga je targeten op jobboards, social media en/of Google? Online recruitment marketing gaat over het definiëren van de juiste doelgroep en de candidate journey. Het uiteindelijke doel: de juiste conversie voor jouw wervingsvraagstuk. Door inzicht te hebben in alle relevante data weten we precies waar ze vandaan komen, wat ze kosten en hoe ze bewegen. Zo kunnen we marketing blijven sturen en optimaliseren.

Arbeidsmarkt experience

De arbeidsmarkt gaat er de komende jaren radicaal anders uitzien. De economie is onzeker, maar de arbeidsmarkt is daarentegen nauwkeurig te dicteren. We gaan naar de grootste krapte toe die we in Nederland ooit hebben gezien. Babyboomers gaan in grote getallen uitstromen en grote tekorten gaan we in de hele markt zien, vooral in techniek, ict, zorg en onderwijs. De komende jaren zal in het teken staan van zij-instroom, omscholen dus. Ook wel A-B werven genoemd waarbij we meer kijken naar competenties in plaats van iemands achtergrond. En dat is waar A.M.E. bij komt kijken, next level arbeidsmarktcommunicatie.


The Next Crowd

Een werken-bij website opgeleverd binnen 72 uur, online recruitment campagnes, support van een online marketeer, voor een vast maandbedrag van €2250 per maand. Dat is wat The Next Crowd jou biedt. Wil je snel nieuwe medewerkers werven? Kies dan voor The Next Crowd!

Voor ons is een goede ‘werken-bij’ site van groot belang, het is prettig om bij het opzetten van deze site op een fijne manier samen te kunnen werken met Getnoticed die ons helpt onze gedachten te vertalen naar een mooie en goed werkende website.

Lees testimonial

Erik Versteeg
Recruitmentmanager

Samen met Getnoticed hebben we twee verschillende vacaturewebsites voor mkb-ondernemers gerealiseerd. Een unieke vacaturewebsite voor de hospitality branche en één voor vacatures in onder andere de detailhandel, zakelijke dienstverlening, zorg, bouw, logistiek, uiterlijke verzorging et cetera. Hier zijn we trots op!

Lees testimonial

Marloes Goossens
Online Marketeer

De samenwerking met de medewerkers van Getnoticed verloopt erg soepel. Ze zijn kundig en reageren snel op onze vragen en opmerkingen!

Lees testimonial

Lieke Broos
Teamleider Recruitment

Met Getnoticed doen we nu al ongeveer 10 jaar zaken. Dat doen we niet voor niks al zoveel jaar. Zij hebben de expertise in huis van zowel converterende websites bouwen als van de arbeidsmarkt.

Lees testimonial

Hans Leenen
Directeur

Toen ik een half jaar geleden kwam werken bij Blue Amigo wist ik één ding zeker; de werken-bij website mag onder handen genomen worden. Wat ben ik trots op het eindresultaat dat ik samen met Getnoticed heb gecreëerd. Dankjewel Stefan Janssen voor de begeleiding van dit traject. De voordelen t.o.v. de oude versie (lees snel verder).

Lees testimonial

Natascha Leeggangers
Corporate recruiter

Een greep uit onze projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.