Hoe kunnen we je helpen?

Onze diensten

Het beste talent oogsten kan alleen met de beste recruitment websites, techniek - en marketing. Lees hier meer over onze diensten. Wij helpen je graag verder.

Recruitment websites & techniek

Je werken-bij website, recruitment website, vacature website, landingspagina of mobiliteits-website is optimaal ingesteld om jouw doelgroep succesvol te verleiden en te laten solliciteren.

Naast een goed converterende website zorgen wij ervoor dat jouw website voorzien is van alle technische specs, zoals koppelingen met traffic bronnen, ATS systemen, analytics platformen en recruitment tools.

Online recruitment marketing

Wie is je doelgroep, zijn het actief of latent werkzoekenden? Ga je targeten op jobboards, social media en/of Google? Online recruitment marketing gaat over het definiƫren van de juiste doelgroep en de candidate journey. Het uiteindelijke doel: de juiste conversie voor jouw wervingsvraagstuk. Door inzicht te hebben in alle relevante data weten we precies waar ze vandaan komen, wat ze kosten en hoe ze bewegen. Zo kunnen we marketing blijven sturen en optimaliseren.

Arbeidsmarkt experience

De arbeidsmarkt gaat er de komende jaren radicaal anders uitzien. De economie is onzeker, maar de arbeidsmarkt is daarentegen nauwkeurig te dicteren. We gaan naar de grootste krapte toe die we in Nederland ooit hebben gezien. Babyboomers gaan in grote getallen uitstromen en grote tekorten gaan we in de hele markt zien, vooral in techniek, ict, zorg en onderwijs. De komende jaren zal in het teken staan van zij-instroom, omscholen dus. Ook wel A-B werven genoemd waarbij we meer kijken naar competenties in plaats van iemands achtergrond. En dat is waar A.M.E. bij komt kijken, next level arbeidsmarktcommunicatie.

Een greep uit onze projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.