Hoe kunnen we je helpen?

Ruud van den Einden

CISO

Ruud van den Einden

Humor en lol maken het leven (en werk) luchtig!

CISO

Informatiemanagement gaat over het beschikbaar maken van de juiste gegevens op de juiste tijd, op de juiste plaats en aan de juiste persoon. Ik ondersteun in het inzichtelijk maken van processen en gegevensstromen met informatieveiligheid en privacy als belangrijke onderdelen.

Ik ben uniek in de manier waarop ik mensen kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen; Ik luister naar hun verhaal en maak mensen bewust van hun eigen kwaliteiten. Ik wil samen met een team werken aan het zichtbaar maken van de organisatie.

Ik ben een doorzetter en bijt me vast in uitdagingen. Kwaliteit staat hoog in mijn vaandel. Ik ben er trots op dat ik door mijn creativiteit en nieuwe idee├źn een bijdrage kan leveren aan de informatiehuishouding van organisaties. Ik wil graag met mensen werken en gaan voor hetzelfde doel.

Humor en lol maken het leven luchtig en zorgen voor een goed relativeringsvermogen. Plezier in mijn werk heb ik bij een bedrijf met een open, ongedwongen sfeer. Waar men van aanpakken weet en waarbij medewerkers worden betrokken in het bouwen aan het succes van de organisatie!

Mocht je met me in gesprek willen gaan, neem dan contact met me op. 

Ik heb meegewerkt aan:

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.