Hoe kunnen we je helpen?

De “campagne” recruitment
One-pager


De One-pager

Regelmatig kiezen we bewust voor een “campagne” recruitment one-pager die gericht is op één vacature. Op de recruitment one-pager kunnen we alle arbeidsmarktcommunicatie middelen kwijt zonder beperking van technische restricties. Zo kunnen we foto, filmmateriaal, teksten (testimonials, sollicitatieprocedure et cetera) geheel afstemmen op één instroomprofiel. Enkele voordelen op een rij:

01. Overzichtelijke informatie: een one-pager bevat alle essentiële informatie over het wervingsproces op één pagina. Dit zorgt voor een overzichtelijke en gestroomlijnde ervaring voor potentiële kandidaten, waardoor ze snel de benodigde informatie kunnen vinden.

02. Focus op conversie: met een one-pager kan de focus volledig liggen op het overtuigen van kandidaten om actie te ondernemen, zoals solliciteren of contact opnemen. Er is geen afleiding van andere pagina's, waardoor de conversieratio kan worden gemaximaliseerd.

 03. Snelle laadtijd: omdat een one-pager slechts één pagina is, heeft deze over het algemeen een snellere laadtijd dan meerdere pagina's. Dit verbetert de gebruikerservaring en vermindert het risico dat kandidaten afhaken vanwege lange laadtijden.

04. Mobile Friendly: one-pagers kunnen gemakkelijk worden geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, wat essentieel is gezien het groeiende aantal kandidaten dat via mobiele apparaten zoekt naar vacatures. Een mobile friendly one-pager zorgt voor een naadloze ervaring op alle apparaten. 

05. Krachtige visuele impact: door gebruik te maken van aantrekkelijke visuele elementen zoals afbeeldingen, video's en grafieken, kan een one-pager de aandacht van kandidaten vasthouden en hen overtuigen van de waarde van de vacature en het bedrijf.

Al met al kan een one-pager landingspagina een effectieve tool zijn voor online recruitment marketing vanwege de eenvoud, focus op conversie, snelle laadtijd, mobile friendly en visuele impact.

Wil je meer weten over hoe onze "campagne" recruitment one-pagers jouw wervingsproces kunnen versterken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking of voor het beantwoorden van al je vragen!

Onze prestaties

0+
Websites
0+
ATS koppelingen
0+
Awards
0 +
Marketing campagnes
0%
Uptime

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je nodig hebt?

We willen je graag persoonlijk adviseren!

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.