Hoe kunnen we je helpen?

Leer ons kennen

Wij zijn Getnoticed, 40 online recruitment vakidioten. En we komen graag met jou in_touch om jouw briljante werken-bij website te bouwen en je online recruitment marketing campagnes in te richten.

Wat we doen

Getnoticed is al meer dan 10 jaar het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die we regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, we zijn online recruitment vakidioten en helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie. Onze online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die je nodig hebt. Onze webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om je doelgroep te laten reageren. Dat is al sinds 2009 onze expertise.

Hoe doen we dat dan?

Onze wortels liggen in het zuiden. Op het platteland. Daar komt ook onze gemoedelijkheid vandaan. Gezellig noemen ze dat in Amsterdam. Bij ons geen haantjesgedrag of corporate geblaat. Daar zijn wij te nuchter voor. Resultaat spreekt voor zich. En daar voelen we ons verantwoordelijk voor. Wij ploegen dan ook net zo lang door totdat jouw werken-bij, recruitment- of vacaturesite de gewenste conversie oogst. De perfecte kandidaat vinden, voelt soms als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Onze online marketeers weten als geen ander waar en hoe ze dun gezaaid talent kunnen bereiken. Met grote nieuwsgierigheid ontginnen wij elke dag het internet. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, zijn wij daar als de kippen bij. Een groot deel van onze tijd investeren wij in innovatie. Zodat wij en onze opdrachtgevers altijd een stap voorlopen. Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.

Getnoticed - Harvest your talent.


Onze creatievelingen, vakidioten en internetgekken


Aankomende evenementen

6 april - Emerce Recruitment


Op 6 april zijn we te te vinden bij Emerce Recruitment met een speciale presentatie.

Meer info

14 februari - Kiqit webinar

Op 14 februari vertellen Arjan en Annelies Graafland je over inclusiviteit bij werving.

Meer info

17 januari - Recruiters On Ice

Op 17 januari zijn we bij Recruiters United - Recruiters On Ice.

Meer info

Binnenkort meer!

Binnenkort meer!

Binnenkort


Waar je ons ook van kunt kennen

Kiqit

Getnoticed is één van de oprichters van Kiqit. Het kennisplatform voor recruitment. Deel je kennis met de 15 beste recruitment experts en meer dan 4.000 recruitment professionals.

Bekijk website

How to get noticed

Samen met Stokvis Content maken we dit nieuwe televisieprogramma voor RTL-Z. Elke week helpen we een organisatie om een recruitment probleem op te lossen met de hulp van verschillende recruitment experts.


Bekijk website

Recruitment Shop

De enige webshop voor recruitment. Dé plek waar je alle recruitment trainingen, diensten, tools, boeken, tickets voor events en nog véél meer vindt. Ook kun je als bedrijf je producten zonder commissie aanbieden.

Bekijk website

Het Recruitment Fundament

Het boek dat elke recruitment professional op zijn nacht-kastje moet hebben liggen. Geschreven door onze eigen Getnoticed managing director Arjan Elbers en verkrijgbaar via verschillende webshops.

Bekijk website

Onze relaties aan het woord


Memes

Bij Getnoticed houden we van humor. Elke dag komen er wel weer een aantal grappen voorbij. Maar we hebben natuurlijk allemaal herkenbare situaties, waar iedereen in onze branche de humor wel van kan inzien. Van de leukste maken we memes, welke op deze pagina te vinden zijn.


Een greep uit onze projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.