Hoe kunnen we je helpen?

Koppeling mogelijkheden


ATS koppeling

Je gebruikt je website om sollicitanten te werven, vervolgens behandel je deze sollicitanten in je ATS. Gebruiksgemak voor recruitment is één. Data veilig op een centrale plaats bewaren is twee, kijkend naar de AVG wetgeving (het betreft immers persoonsgegevens van mensen).  

Uitzendsoftware koppeling

In deze branche is het van belang dat administratieve processen geautomatiseerd worden. Vaak werken organisaties met verschillende systemen die niet goed of slecht met elkaar communiceren, hierdoor wordt het lastiger om vacatures te plaatsen, kandidaten te selecteren en contact te houden met zowel de kandidaat als een opdrachtgever. Als recruitment professional wil je alles in één overzichtelijk systeem waardoor tijdrovende processen versneld worden.

Assessment tool koppeling

Deze tool is interessant wanneer jij talenten in kaart wil brengen. Als recruitment professional ben je dagelijks bezig om kandidaten te werven en selecteren voor die ene vacature. Dankzij een assessment programma krijg jij een objectief beeld van je kandidaten en verbetert en versnelt dit jouw recruitmentproces.  

             

Vertical search engine

Doordat je website gekoppeld is met de bekende vertical search engines komen je vacatures dagelijks geautomatiseerd online te staan. Door je vacature dagelijks te posten op deze vertical search engines bereik je veel actief werkzoekenden en dus ook sollicitanten.

Onze prestaties

0+
Websites
0+
ATS koppelingen
0+
Awards
0 +
Marketing campagnes
0%
Uptime

Een greep uit onze projecten

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je nodig hebt?

We willen je graag persoonlijk adviseren!

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.