Hoe kunnen we je helpen?

The Next Crowd

Een werken-bij website opgeleverd binnen 72 uur, online recruitment campagnes, support van een online marketeer, voor een vast maandbedrag. Dat is wat The Next Crowd jou biedt.


Snel werven

Wil jij snel beginnen met het werven van nieuwe collega's? Dan is The Next Crowd dé oplossing voor jou! Ons team van marketeers levert binnen 72 uur je nieuwe werken-bij website op en zet online campagnes op om je vacatures te promoten. 

Dit alles voor een vaste abonnementsprijs van slechts €2250 per maand. Wil je meer weten of gebruik maken van The Next Crowd? Neem dan contact met ons op.


De voordelen van The Next Crowd

Ontvang binnen 72 uur een eigen en professionele Werken-bij site om snel en flexibel te kunnen werven.

Inclusief online marketing support en traffic inkoop van ervaren marketeers om meer conversie te genereren.

Voor een vaste abonnementsprijs per maand, zonder extra bijkomende kosten en maandelijks opzegbaar.


Wil je beginnen met The Next Crowd? Neem dan contact met ons op!

Samen met Getnoticed hebben we twee verschillende vacaturewebsites voor mkb-ondernemers gerealiseerd. Een unieke vacaturewebsite voor de hospitality branche en één voor vacatures in onder andere de detailhandel, zakelijke dienstverlening, zorg, bouw, logistiek, uiterlijke verzorging et cetera. Hier zijn we trots op!

Lees testimonial

Marloes Goossens
Online Marketeer

Met dank aan de goede service van Getnoticed staat onze nieuwe werken-bij Daelmans site online. Ik heb Getnoticed leren kennen als een organisatie die snel schakelt, professionele adviezen geeft en vol enthousiasme te werk gaat.

Lees testimonial

Felicia de Voigt
Adviseur Recruitment en Opleidingen

In een tijdsbestek van drie maanden hebben wij meer dan 200 sollicitaties mogen ontvangen en dat heeft geresulteerd in de aanname van meerdere techneuten. Dit is een bijzonder mooi resultaat in een markt die kampt met een enorme schaarste aan goede techneuten voor machineonderhoud en machinebouw.

Lees testimonial

Wim Kroon
Unit Manager

Getnoticed is voor mij een professionele partij, gericht op recruitment, die een hoog niveau aan professioneel advies geeft. Deze combinatie zie je niet vaak bij andere organisaties. Ze denken mee met ons en staan klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied. 

Lees testimonial

Manouk Backer
HR sourcing advisor

Dankzij de expertise, goede adviezen én fijne service vanuit Getnoticed, hebben we nu een website die voldoet aan de functionele eisen en laat zien wie ProfCore is en waar wij voor staan.

Lees testimonial

Janneke Voet
Manager marketing & communicatie

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.