Hoe kunnen we je helpen?

Oracle HCM

Oracle Fusion Cloud Human Capital Management is gebouwd voor de cloud en een complete oplossing die elk human resource-proces, van aanstelling tot pensionering, met elkaar verbindt, inclusief wereldwijde HR, talentmanagement, workforcemanagement en payroll. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

De koppeling met Serena

Oracle koppelt goed met Serena. Vacatures komen hierdoor op de juiste manier op de website te staan en komen de kandidaten, na sollicitatie, terecht in het ATS. Om de sollicitatie juist te registreren in Google Analytics zijn er meerdere oplossingen beschikbaar, maar dit vergt een juiste afstemming. Voor een goede registratie in Google Analytics wordt de sollicitatie gemeten met een bedankpagina op de website zelf. Dit kunnen wij voor jou op maat doen. Dus wil jij graag jouw ATS gekoppeld hebben aan jouw werken-bij, recruitment of vacature website? Wij kunnen je helpen!

Voordelen Oracle


Bied een boeiende ervaring met op maat gemaakte websites en sourcingcampagnes.


Ontwerp flexibele kandidaatselectieworkflows op maat van uw unieke wervingsprocessen en specifieke talentbehoeften.


Verkoop uw huidige en toekomstige mogelijkheden via een breed scala aan sourcingkanalen, waaronder sociale media, om het breedste bereik te garanderen.

Klanten die gekoppeld zijn met dit ATS

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.