Hoe kunnen we je helpen?

SmartRecruiters

SmartRecruiters haardoel is om het aannemen gemakkelijk te maken. Om bedrijven te helpen het talent te krijgen dat ze nodig hebben om te slagen. En om mensen te helpen een baan te vinden waar ze van houden. Getnoticed helpt je deze ATS te koppelen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

De koppeling met Serena

SmartRecruiters is goed te koppelen met Serena. Hiermee staan de vacatures snel op de website en komen de kandidaten, na sollicitatie terecht, in het ATS. Voor het goed registreren van de sollicitatie in Google Analytics wordt de sollicitatie gemeten met een bedankpagina op de website zelf. Dit houdt in dat wanneer een kandidaat heeft gesolliciteerd, hij/zij terecht komt op een ''bedankt voor je sollicitatie'' pagina. Op dat moment wordt er een seintje aan Google Analytics gegeven dat iemand zijn sollicitatie heeft achtergelaten. Dus wil jij graag jouw ATS gekoppeld hebben aan jouw werken-bij, recruitment of vacature website? Wij kunnen je helpen!

Voordelen SmartRecruiters


SmartRecruit is beschikbaar in 37 talen.


SmartRecruiters biedt een open, configureerbaar en flexibel platform dat de kosten en complexiteit van integraties wegneemt.


SmartRecruiters biedt 99,9% Uptime, 24/7 Wereldwijde dekking en eerste reactie binnen 2 uur.

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.