Hoe kunnen we je helpen?

Project
Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster NV is een Nederlands bedrijf en een van de grootste baggermaatschappijen ter wereld. De belangrijkste activiteiten van Boskalis zijn landaanwinning, de aanleg en het onderhoud van havens en vaarwegen en het beschermen van kusten en oevers.

Ontwikkel een nieuwe werken-bij website

Boskalis was op zoek naar een nieuwe partner voor haar werken-bij websites. Toentertijd hadden zij 2 werken-bij websites, één in het Nederlands en één in het Engels, beide op een eigen domein.

Getnoticed heeft deze kans met beide handen aangegrepen en beide websites verwerkt tot 1 nieuwe werken-bij website voor Boskalis, welke zowel in het Engels en het Nederlands werkt. De website is tegelijkertijd geupdate met een nieuw design dat volledig gefocust is om de employer branding van Boskalis zo sterk mogelijk terug te laten komen. Op de achtergrond is de website gekoppeld met het ATS van Smartrecruiters. Ook is er een blogmodule aan de website toegevoegd en kan er naast traditioneel solliciteren met een CV ook direct contact opgenomen worden met de recruiter door middel van WhatsApp.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Pagebuilder

Strategiesessie

ATS koppeling

Werken-bij website

Resultaat

 • ATS

  Smartrecruiters koppeling.

 • Pagebuilder

  Eenvoudig pagina's creëren. 

 • Meertalig

  Site voor zowel de Nederlandse als internationale markt.

 • CMS Serena

  Altijd up-to-date.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.