Hoe kunnen we je helpen?

Fransen Audiovisuals

''De kracht van verbeelding''. Als zelfstandig videoproducent maak ik videofilms waarin het doel voorop staat. Creatieve videoproducties en films die informeren, enthousiasmeren en overtuigen. Maar belangrijker nog; films die visueel écht een verhaal vertellen. Ik specialiseer me in arbeidsmarktcommunicatie.

Wie ben ik?

Als kleine jongen wilde ik al films maken, een jongensdroom die in 2009 mocht uitkomen. Toen heb ik van mijn hobby, mijn beroep gemaakt. Mijn kracht is het visualiseren van bedrijfs-en/of productieprocessen; ingewikkelde zaken eenvoudig maken; beleving meegeven; verhalen vertellen en niet sexy zaken, sexy maken. En juist daarvoor is film het perfecte medium. Voordat ik voor mezelf begon ben ik werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling, als intercedent, vestigingsmanager en recruiter: by far het mooiste vak in loondienst.

Samenwerking met Getnoticed

Sinds 2009 werk ik samen met Getnoticed. Als content creator maak ik veel werken-bij- of vacaturefilms. Met mijn soms eigenwijze blik op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie vind ik in Arjan Elbers van Getnoticed een prima klankborden sparringpartner. Samen op zoek naar nieuwe slimme manieren om potentiële kandidaten in beweging te krijgen. Elkaar scherp houden, telkens zoeken naar toegevoegde waarde voor de eindklant maar vooral ook onze humor delen en samen een goed glas wijn drinken, mooi toch?

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.