Hoe kunnen we je helpen?

Onze partners

Maak kennis met de partners waar wij trots op zijn.

Branche organisatie

Recruiters United

Recruiters United is opgericht vanuit de wens vakgenoten bij elkaar te brengen om kennis op het recruitment vak te delen, het vak volwassener te maken, best practices te delen en te netwerken.

Wervende teksten

Bureau Voor Tekst

Schrijven, adviseren en trainen. Ze zijn dé specialist in (vacature)teksten online en offline. Voor intern en extern gebruik. Voor recruitment en HR. En ze zijn er goed in. Ze doen niks liever én niks anders.

Video arbeidsmarktcommunicatie

Fransen Audiovisuals

Fransen Audiovisuals is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en produceert voor diverse grote en kleine bedrijven werken-bij films. Tevens maken ze vacaturevideo's of employer branding content.

Vormats

Vormats brengt je ‘s werelds meest toegankelijke videoapp vanuit een gezellig kantoor gevestigd in Amsterdam. Zelf video’s maken was nog nooit zo makkelijk. Geef jouw communicatie een gezicht met video’s.

Minutes on Career

Dit bedrijf maakt videocontent gericht op arbeidsmarkt-communicatie. Hiermee helpen ze jou als recruiter, employer brand manager of marketeer. Ze vertalen jouw behoeften in inspirerende video content.

Recruitment chatbots

Joboti

Het gaat razendsnel met Joboti: een startup die met een chatbot voor recruitment-toepassingen de wereld verovert. Saaie en tijdrovende recruitment-processen worden op een leuke manier geautomatiseerd!

Arbeidsmarkt data

Brandchart

Brandchart geeft je alle data, inzichten en kennis die jij nodig hebt om het beste talent aan te trekken voor jouw organisatie. Door betrouwbare onderzoeken maken ze de externe en interne arbeidsmarkt inzichtelijk.

 Arbeidsmarkt reclamebureau

Workstuff

Sander is copywriter en strategisch conceptdenker.  Met mooie prijzen in zijn vitrinekast heeft hij de afgelopen 14 jaar met verschillende type bureaus gewerkt. Op zoek naar een all-rounder? Bel Sander.

Sterk reclamebureau

Sterk zet  jouw value propositions om naar een consistent (werkgevers) merk. Met hun canvas brengen ze jouw doelgroep, identiteit en concurrentie in kaart en vertaalt deze naar overtuigende communicatie.

Recruitment testcenter

CompanyMatch

CompanyMatch is een HR tech bedrijf dat is gespecialiseerd in het onderwerp Cultural Fit. Ze helpen werkgevers bij het vinden van nieuwe medewerkers en kandidaten bij het vinden van een passende werkgever..

BOOST&CO

BOOST&CO zijn de makers van MijnTalentBoard én expert op het gebied van leren & ontwikkelen. Deze technologie koppelt en analyseert data over personeel, HR processen en organisatieresultaten. 

Creatie van beleving

Experience Republic

Experience Republic gelooft dat iedere uitdaging een mogelijkheid biedt tot ontwikkeling. Experience Republic kijkt met een ander en vernieuwend perspectief naar vraagstukken en genereren ideeën. 

Contracten

Claire's Contract Check

Bij Claire's Contract Check vind je een assortiment model brieven, protocollen, overeenkomsten e.d. in een Word-bestand tegen een vaste prijs, waarmee je direct aan de slag kunt. Koop je vaker modellen? Neem dan het Claire abonnement.

Fotografie

Employer Brand Studio

Bij de Employer Brand Studio staan storytelling en het werkgeversmerk centraal. Maarten Reeders helpt als adviseur en fotograaf bedrijven bij het versterken van hun employer brand en het creëren van authentieke campagne- en websitecontent.

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.