Hoe kunnen we je helpen?

Sterk Simplicity Branding

Een employer value proposition vertalen naar impactvolle employer branding is niet bepaald appeltje-eitje. Maar, wees gerust, geen paniek. Het vertalen van een EVP en JVP naar een top-of-mind employer brand is precies de kracht van Sterk en Getnoticed. Doel: uit het juiste hout gesneden arbeidskrachten boeien en binden.

Wie zijn wij?

Bij het ontwikkelen van werkgeversmerken waar je niet omheen kunt passen we altijd één essentiële vuistregel toe: ‘keep things simple’. Waarom? Mensen moeten dagelijks al bergen aan prikkels verwerken. De wereld is al complex genoeg. Wij geloven nog steeds in onderscheidend vermogen, en dat is een kwestie van focus en simplicity. Ook als het gaat om jouw employer brand. 

Samenwerking met Getnoticed

Samen met Getnoticed en ons simplicity canvas brengen we jouw doelgroepen, de interne cultuur en de concurrentie in kaart (discover fase) en vertalen deze naar een trefzekere, overtuigende EVP en een creatief concept (deside & translate fase). De laatste stap: het strategische, creatieve concept uitrollen in communicatie die werk maakt van jouw employer branding (achieve fase). Zorgen dat jouw werkgeversmerk een voorkeurspositie heeft op de arbeidsmarkt, dat is onze intrinsieke motivatie.

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.