Hoe kunnen we je helpen?

Project
Recruitment marketing voor Amsterdam UMC

Amsterdam UMC, locatie AMC, voorheen AMC, is het academisch ziekenhuis verbonden met de Universiteit van Amsterdam. Het ziekenhuis is één van de grootste in Nederland.

Op en top recruitment marketing

Binnen het ziekenhuis zijn er verschillende vraagstukken rondom recruitment van het personeel. Wij hebben hier de Employer Branding van het ziekenhuis en de doorlopende recruitmentmarketing voor (IC-, kinder- en neonatologie)verpleegkundigen, operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en radiodiagnostisch laboranten opgezet. Daarnaast zorgen wij voor een korte marketingactie voor bepaalde vacatures, afdelingen en evenementen.

Getnoticed is voor mij een professionele partij, gericht op recruitment, die een hoog niveau aan professioneel advies geeft. Deze combinatie zie je niet vaak bij andere organisaties. Ze denken mee met ons en staan klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied. 

Lees testimonial

Manouk Backer
HR sourcing advisor

Schaars zorgpersoneel meenemen in het verhaal van Amsterdam UMC

Het project van Amsterdam UMC is onder te verdelen in twee onderdelen. De Employer Branding is een klein onderdeel van het project. Hiervoor hebben we een kleine algemene Facebook/Instagram en een algemene Google Ads campagne lopen voor zorgpersoneel in de omgeving Amsterdam. Het grootste gedeelte van onze werkzaamheden bij Amsterdam UMC zijn de recruitmentcampagnes voor de verschillende functiegroepen, te weten: IC-verpleegkundige, operatieassistent, verpleegkundige, kinder- en neonatologieverpleegkundige en radiodiagnostisch laborant. Voor de verschillende functiegroepen hebben we middels de touch, tell, sell fases verschillende advertenties uitgezet op Google en Facebook. Hierdoor worden de doelgroepen meegenomen in de candidate journey.

Welke technieken zijn er toegepast?

Strategiesessie

Recruitment campagnes

Content marketing

Resultaat

 • 8

  Landingspagina's.

 • €0,15

  Gem. cpc op Facebook.

 • 35.000+

  Gemiddeld aantal bezoekers per maand.

 • Visuals

  Veel video materiaal voor social media.

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.