Hoe kunnen we je helpen?

ATS koppelingen

Wat is een Applicant Tracking System (ATS) en waarom is het belangrijk om een solide ATS koppeling te hebben? Lees op deze pagina alle relevante ATS informatie inclusief onze koppelingen.

Wat is een ATS?

Een ATS is een applicant tracking system, ofwel een kandidaten opvolgsysteem. Soms staat een ATS ook wel beter bekend als een recruitment software pakket. 

Je gebruikt het ATS om sollicitanten te screenen, te plannen en
alle wenselijke data om de sollicitant heen te verzamelen. Het
ATS is  vaak de belangrijkste online werkomgeving van de recruiter
of intercedent.

Getnoticed is gekoppeld met alle belangrijke ATS-en, zodat jij de beste mix van twee werelden kunt maken (de beste werken-bij website en het beste ATS dat bij jouw recruitmentvraag past). Ook niet eerder gekoppelde ATS-en kunnen worden gekoppeld op verzoek.

Interesse in een koppeling of meer informatie? We helpen je graag!


Waarom een ATS?

Je gebruikt je werken-bij website of recruitment website om je werkgeversmerk en al je vacatures te communiceren met de wereld. Dit is ook de website die je gebruikt om al je sollicitanten binnen te halen.  

Je gebruikt een ATS om de kandidaat zo goed en transparant mogelijk van sollicitatie naar getekend contract te kunnen begeleiden. 

In professionele recruitment omgevingen wordt de werken-bij website of de recruitment website gekoppeld met een ATS naar keuze. 

Doorgaans is een koppeling tussen een werken-bij website van Getnoticed tweerichtingsverkeer. De vacatures worden geplaatst in het ATS en verschijnen automatisch op de werken-bij website. De sollicitanten reageren op de werken-bij website en komen automatisch binnen in het ATS. 

Kan ik zomaar een ander ATS kiezen?

Wanneer je van ATS wilt wisselen kan dat bij ons! Bij een dergelijke overgang gaan we niet alleen de techniek omzetten, maar we kijken ook inhoudelijk met onze klanten mee wat de gegevens zijn die worden uitgewisseld in de koppeling. Hiermee zorgen we ervoor dat niet alleen het nieuwe ATS prima kan werken, maar dat ook alle functionaliteiten op de website behouden blijven. We hebben deze overgang onder andere verzorgd voor het Zaans Medisch Centrum.

Onze gekoppelde ATS-en

Bullhorn

Lees meer

Connexys

Lees meer

Carerix

Lees meer

Otys

Lees meer

HR Office

Lees meer


Talentsoft

Lees meer

PeopleXS

Lees meer

Visma Raet EasyCruit

Lees meer

SAP Successfactors

Lees meer

Oracle

Lees meer

Digivotion

Lees meer

Ubeeo

Lees meer

Brixxs

Lees meer

SmartRecruiters

Lees meer

Nocore

Lees meer

Recruitee

Lees meer

Workday

Lees meer

Salesforce

Lees meer

Emply

Lees meer

AFAS Recruitment Software

Lees meer

Cockpit ATS Recruitnow

Lees meer

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.