Hoe kunnen we je helpen?

Experience Republic

Wij houden van uitdaging! Experience Republic gelooft dat iedere uitdaging een mogelijkheid biedt tot ontwikkeling. Experience Republic kijkt met een ander en vernieuwend perspectief naar vraagstukken en genereren ideeën. We zijn creatief en innovatief op het gebied van digital experiences. 

Wie zijn wij?

We ondersteunen bedrijven bij het overwinnen van obstakels, zowel intern als extern, en daar creatieve, data gegenereerde oplossingen voor te vinden. Uniek is dat wij deze ideeën ook kunnen uitvoeren en dat hierdoor verandering versneld plaatsvindt binnen de organisatie en / of bij diens klanten. Dit doen we door de juiste vragen te stellen, we zijn gedreven door te begrijpen. Een klein team met grote ideeën en jarenlange ervaring in de vakgebieden: recruitment, learning & development, vitaliteit en branding. 

Samenwerking met Getnoticed

Van AMC (arbeidsmarktcommunicatie) naar AME (arbeidsmarkt experience) samen met Getnoticed. Experience Republic is een interactieve module aan het ontwikkelen, om kandidaten van doelgroep A te laten ervaren hoe een baan er echt uitziet in speelveld B (een verpleegkundige, een monteur, een docent of een shopmanager et cetera). De AME-techniek van Experience Republic neem de doelgroep echt mee in een “experience”, waarbij de kandidaat zelf de regie in handen heeft en alle zintuigen laat prikkelen.


We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.