Hoe kunnen we je helpen?

Project
Zuyderland

Zuyderland is de grootste werkgever èn het grootste medisch centrum van Limburg. In een ziekenhuis op vijf locaties, maar ook in de diverse zorgcentra, revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, hospices, thuiszorg en huishoudelijk hulp staan onze gemotiveerde medewerkers elke dag klaar om patiënten en cliënten zelf de regie over hun leven te laten behouden. 

Het Employerbrand middels door Zuyderland zelf gemaakte content op een ultieme wijze presenteren onder de specifieke doelgroep.

Zuyderland heeft jarenlang gewerkt met een Essential website van Getnoticed, maar omdat Zuyderland haar werkgeversmerk ten volle wil presenteren is gekozen te migreren naar een Enterprise werken-bij website. Hiermee kunnen de schaarse profielen perfect worden verleid om bij Zuyderland te solliciteren.

 

Unieke werkgevers content opmaat gepresenteerd voor de speicifieke doelgroep

Zuyderland heeft een ruime afdeling die zelf content kan maken, denk hierbij aan foto, video en tekst. Deze afdeling kon maar beperkt content kwijt in de vorige (essential) werken bij website. Door op basis van userflows te komen tot een perfecte candidate journey voor elke gezochte doelgroep kan het optimale resultaat worden bereikt. Op basis hiervan is een custom design gemaakt waarin de gemaakte content perfect past. Dit alles zal een grote bijdrage geven bij het verkrijgen van meer en betere sollicitanten.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Pagebuilder

Strategiesessie

Werken-bij website

Custom design

Resultaat

 • Pagebuilder

  Eenvoudig pagina's creëren. 

 • Drop editor

  Zelf je lay-out bepalen.

 • CMS Serena

  Altijd up-to-date.

 • Essential

  Werken-bij website

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.