Hoe kunnen we je helpen?

Project
Werken-bij QuaRijn

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid en richten zich op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio.

QuaRijn wenst een aparte werken-bij site te realiseren om hiermee meer en betere kandidaten te werven

Hiervoor is gebruik gemaakt van het Getnoticed template, waar vervolgens enkele aanpassingen op zijn doorgevoerd. In de basis kan alle content door QuaRijn zelf worden aangepast. Door middel van een startsessie is een gezamenlijk doel en plan van aanpak opgesteld. De huidige werken-bij site is niet gebruiksvriendelijk en daarnaast kon er geen data goed inzichtelijk worden gemaakt. De toegankelijkheid van de nieuwe website en het eenvoudig kunnen solliciteren waren dus de belangrijkste pijlers binnen dit project.

De belangrijkste eisen van de nieuwe werken-bij website

Een gebruiksvriendelijke website die effectief is en meer sollicitanten aantrekt die ook daadwerkelijk solliciteren (conversie verhogen). Het inzichtelijk maken van de resultaten en de gekoppelde social media acties. Het vak van zorgprofessionels op een mooie manier in beeld brengen.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Strategiesessie

Recruitment statistiek

Resultaat

 • 20%

  Bounce op een vacature.

 • 90%

  Van de bezoekers solliciteert binnen één dag.

 • 6 min

  Leestijd op de beste vacature.

 • 70%

  Van de bezoekers zijn vrouw.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.