Hoe kunnen we je helpen?

Project
Werken-bij UWV

UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Dat doen ze als zelfstandig bestuursorgaan in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Maak een geavanceerde werken-bij website voor het vakgebied arts

Het UWV heeft een werken-bij website gericht op de beroepsgroep arts die nodig toe was aan een opknapbeurt. Het systeem en zoekmechanisme waren verouderd. Vonq is een vertrouwde marketingpartner van UWV en heeft ons aangehaakt bij dit toffe project. In samenwerking met Vonq mocht Getnoticed deze werken-bij website gericht op artsen geheel vernieuwen.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Pagebuilder

Strategiesessie

ATS koppeling

Resultaat

De website hebben we op ons eigen CMS systeem Serena gebouwd. Het geavanceerde aan deze website is het vernieuwde zoekmechanisme en de verschillende landingspagina's gericht op districten zoals district Midden-en Oost- Brabant. Wat straks nog geavanceerder wordt is dat het ATS systeem ook op Serena gebouwd gaat worden. Hierdoor kan het UWV vacatures en kandidaten nog beter beheren. Wij zijn trots en blij met de samenwerking met Vonq en UWV.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.