Hoe kunnen we je helpen?

Project
Werken-bij Triade Vitree

Triade Vitree is een zorginstelling die iets waardevols wil toevoegen aan het leven van hun cliënten met een verstandelijke beperking, psychische stoornis of ingewikkelde thuissituatie. Ook bieden ze hulp aan kinderen in jeugdzorg of in pleegzorg. Deze specialistische zorg kan alleen maar met de beste medewerkers en verplegers.

Twee organisaties met een eigen identiteit, 1 employer brand laten uitstralen.

Triade en Vitree zijn sindskort gefuseerd en maakten voorheen beide gebruik van een eigen "vacature" website. Graag willen ze onder één naam verder en daar hoort ook een eigen werken-bij website bij. Een plek waar het voor specialistisch zorgpersoneel duidelijk en herkenbaar wordt, waar Triade Vitree voor staat en wat zij als werkgever in een breed werkveld te bieden hebben. Door vanaf het salestraject goed te luisteren naar de klant, hebben we de juiste adviezen kunnen geven om een website op te leveren die volledig naar wens is, en ook nog eens binnen het budget viel.

Koppeling met ATS EasyCruit

Door een goede samenwerking met het ATS EasyCruit, hebben we ervoor gezorgd dat de sollicitanten na het afronden van hun sollicitatie altijd terugkomen op de website, waardoor we in Google Analytics hele nauwkeurige statistieken kunnen meten.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Pagebuilder

Strategiesessie

Recruitment statistiek

Resultaat

 • 21

  Verschillende vacatures.

 • 6

  Interessegebieden.

 • 11.000

  Bezoekers gemiddeld per maand.

 • 300 

  Kandidaten in de eerste maand doorgezet naar ATS. 

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.