Hoe kunnen we je helpen?

Project
11 Nieuwe vacaturewebsites voor Medisch Contact

Medisch Contact is een multimediale uitgeverij met een weekblad, nieuwsbrieven en verschillende websites. Een onderdeel van Medisch Contact is gezondheidszorgbanen.nl. Gezondheidszorgbanen.nl is een netwerk van 10 vacaturebanken.

Het opzetten van nieuwe software voor de websites en deze in een nieuw jasje plaatsen.

In het voortraject zijn er diverse sessies geweest en custom designs uitgewerkt. Vervolgens zijn de websites gebouwd, waarbij er 1 moeder website is (gezondheidszorgbanen.nl) en 10 kindsites. Deze hebben allemaal hun eigen huisstijl, maar de opbouw van de website is hetzelfde. Deze sites zijn ook gekoppeld aan externe partners, zoals inGoedeBanen, Mimir, Connexys en Knollestein.

De wensen van Medisch Contact vertaald naar de praktijk

De vacatures komen op de website door middel van een handmatige plaatsing van een werknemer. Dit kan zonder in te loggen. Ook worden vacatures via eerder genoemde koppelingen opgehaald. Daarnaast kan er ook via scrapers vacatures worden geplaatst, die de HTML van enkele websites spideren en de vacatures hieruit filteren. Als laatst is het ook mogelijk om een handmatige plaatsing te doen via de back-end van de websites. Op dit moment wordt de website nog altijd verder doorontwikkeld samen met Getnoticed.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Pagebuilder

Vacaturesite

Custom design

Resultaat

 • 10

  Vacaturebanken.

 • 24.000

  Aantal bezoekers gemiddeld per maand.

 • 15

  Aantal bezoekers gemiddeld tijdens kantooruren.

 • 3000+

  Vacatures online. 

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.