Hoe kunnen we je helpen?

Project
Nettstaff

Netstaff is de uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment én op de juiste plaats. NettStaff faciliteert als technisch uitzendbureau veel opdrachtgevers door het hele land. Dit doen ze momenteel vanuit 8 locaties in Nederland. Daardoor is NettStaff altijd dichtbij, waardoor ze snel klaarstaan voor onze monteurs en klanten. NettStaff is een betrokken werkgever en daarom zijn hun technische professionals dan ook optimaal gefaciliteerd om hun klanten het beste resultaat te bieden. Als jij een technische baan zoekt of tijdelijk gekwalificeerd technisch personeel nodig hebt, ben je bij hen aan het juiste adres. 

Via de Recruitment Marketing Hub, gaat Maaike aan de slag bij Nettstaff als online marketing specialist. Vanuit haar rol gaat ze de gehele infrastructuur en uitvoering van online recruitment marketing op zich nemen. Zo gaat ze onder andere aan de slag met social media campagnes, SEO, SEA & trafficinkoop.

Welke technieken zijn er toegepast?

Strategiesessie

Vertical koppeling

Job marketing

Recruitment campagnes

Recruitment statistiek

Resultaat

In de arbeidsmarkt vragen bedrijven steeds vaker naar een structurele invulling voor online recruitment marketing op de werkvloer. En hierdoor kwamen wij in actie met de Recruitment Marketing Hub. Door onze eigen pool van ''dedicated'' online recruitment marketeers stapsgewijs uit te breiden kunnen wij bedrijven ondersteunen op dit gebied. Meer weten? Klik hier.

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.