Hoe kunnen we je helpen?

Project
Nieuwenhuijse

Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mensen en hun waarden, en dat zie je terug in alles wat ze doen in de wereld van mobiliteit. Nieuwenhuijse Groep draait om het zorgen voor jezelf én voor anderen. Ze zijn een Volvodealer met vijf vestigingen in Apeldoorn, Meppel, Raalte, Zutphen en Zwolle. Nieuwenhuijse Groep is de afgelopen jaren sterk gegroeid en nog steeds volop in ontwikkeling! Naast de dealervestigingen behoren Fietsspeciaalzaak Stappenbelt en MAX’S Mobility Service Centre tot de groep. 

Nieuwenhuijse Groep: Innovatieve Werken-bij Website

Wij zijn trots op onze nieuw ontwikkelde werken-bij website voor de Nieuwenhuijse Groep. Gebouwd op ons recruitment CMS Serena, belichaamt deze website de kracht van effectieve conversie.

Met de nieuwe werken-bij website gaat de Nieuwenhuijse Groep actief op zoek naar getalenteerde nieuwe medewerkers. De website is ontworpen om een naadloze en boeiende ervaring te bieden aan potentiële kandidaten, waarbij de focus ligt op het vinden van de perfecte match voor zowel het bedrijf als de sollicitant.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Recruitment site

Resultaat

  • CMS Serena

    Altijd up-to-date.

  • Custom design

    Eigen ontwerp van de site.

  • Responsive 

    Webdesign.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.