Hoe kunnen we je helpen?

Project
Recruitment site voor Abilitec

Abilitec gelooft in een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige technieksector. Samen met professionals en opdrachtgevers werken zij aan een samenleving waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Goed maakt voortdurend plaats voor beter. Immers, huidige praktijken kunnen in een decennium achterhaald zijn. Net als kennis en ervaring. Het is de ambitie van abilitec om te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals.

De stap zetten van alleen een 'digitaal uithangbord' naar een online recruitment platform

De nieuwe website is onder één nieuwe naam verder gegaan, doordat Abilitec en Flextep samen verder zouden gaan. Het optimaal aantrekken en binnenhalen van het schaars talent moest hierbij goed geregeld zijn. De nieuwe organisatie had als ambitie om veel meer inhoud te geven aan de 'progressie' missie. Dit geldt dan voor zowel (nieuwe) collega's als klanten. In een gezamenlijke sessie zijn de doelstellingen en specificaties bepaald. Hierbij is het wireframe in de basis opgesteld door Abilitec zelf, waarin gezamenlijk hiernaar is gekeken om deze nog verder te optimaliseren. Vervolgens zijn de designs verder vormgegeven en is daarmee een stevig fundament gevormd voor de nieuwe website.

Als je ziet wat voor expertise er aan tafel komt met Getnoticed om je eigen voorstellen nóg beter te maken, dan is dat bijzonder. Getnoticed is een praktisch meedenkende club die op inhoud het verschil maakt. 

Lees testimonial

Joost van Dijk
Managing director

De belangrijkste eisen van de nieuwe (vacature) website

Het snel en gemakkelijk kunnen wijzigen van content, goede verbindingen kunnen leggen tussen de nieuwe website en externe websites (met name de Social Media platformen) en tot slot het uitstekend inzicht verschaffen in data en gedrag van bezoekers zodat er verder geoptimaliseerd kan worden. Al deze wensen zijn in vervulling gebracht. Tevens hebben wij voor Abilitec ook onze eerste koppeling met het ATS van OTYS gelanceerd. Doordat er uitstekend data kan worden geanalyseerd zijn we momenteel samen met Abilitec de website aan het optimaliseren en spreken we van een écht partnership waar we trots op zijn!

Welke technieken zijn er toegepast?

Strategiesessie

ATS koppeling

Custom design

Resultaat

 • Nummer #1

  Technisch manager vastgoed vacature.

 • 40%

  Van de sollicitanten komt binnen via social media.

 • 30%

  Van de sollicitanten solliciteert op servicemonteur buitendienst.

 • 3 vacatures

  Worden gemiddeld bekeken per bezoek.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.