Project
Recruitment website Swets

Swets is de grootste Nautische dienstverlener op het gebied van brug- en sluisbediening, snel personenvervoer over water, veerpontbemanning- en exploitatie, scheepvaartbegeleiding vanaf het water en het leveren van binnenvaartpersoneel. Zij zijn actief onder de labels Swets Nautical Services, Aqualiner, Ocean’s 500 en Mr. James.  

Van The Next Crowd recruitment site naar Template+ recruitment site.

In 2019 zocht Swets een partij die snel en flexibel een (tijdelijke) recruitment site kon opzetten voor hun nautical vacatures. Op dat moment was het advies om een The Next Crowd (plug and play) website te lanceren. Deze recruitment site is binnen 72 uur live en is eenvoudig online en offline te zetten. Na een jaar draaien ontstond de behoefte voor een lange termijn oplossing. Meer maatwerk en een ATS koppeling. Hierdoor heeft ons development team een nieuwe website gebouwd op basis van het Getnoticed template inclusief landingspagina. Het verschil met The Next Crowd template is dat deze niet van tijdelijke aard is en dat Swets Nautical Services hier nog beter zijn huisstijl in door kan voeren, maatwerk aanpassingen kan doen aan de website en het bedrijf beter kan presenteren aan potentiële kandidaten. In de nabije toekomst zal de website gekoppeld worden met Nocore, zodat de kandidaten via een API automatisch doorgestuurd worden naar het systeem van Nocore. December 2020 is deze live gegaan en we zijn trots op het resultaat!

Toen ik een half jaar geleden kwam werken bij Swets Nautical Services wist ik één ding zeker; de werken-bij website mag onder handen genomen worden. Wat ben ik trots op het eindresultaat dat ik samen met Getnoticed heb gecreëerd. Dankjewel Stefan Janssen voor de begeleiding van dit traject. De voordelen t.o.v. de oude versie (lees snel verder).

Lees testimonial

Natascha Leeggangers
Corporate recruiter

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Pagebuilder

Strategiesessie

Recruitment statistiek

Resultaat

 • Jobalert

  Functionaliteit aanwezig.

 • Nocore 

  Toekomstige ATS koppeling.

 • 2.600+

  Bezoekers in de eerste 2 weken. 

 • Landingpagina's

  Per doelgroep gecreëerd.

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.