Hoe kunnen we je helpen?

Project
Accres

Mensen vormen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Accres brengt in de regio al meer dan 30 jaar, kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen ze door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is waar ze graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het de kern van het bedrijf betreft. Het is óók hun passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Zorgen dat de kandidaten de online weg naar Accres weten te vinden

Accres is al sinds 1986 actief op de arbeidsmarkt in diverse vakgebieden. Wat begon als uitzendorganisatie is in de loop der jaren ontwikkeld tot professionele dienstverlener. Bij de vestigingen in Deurne en Someren kun je terecht voor een groot aanbod aan vacatures in de regio. In tegenstelling tot veel andere bureaus gaat Accres naast tijdelijke banen ook op zoek naar een baan voor de toekomst. Je kunt er dus ook vast in dienst treden.

Offline weet Accres zich al jaren lang heel goed te profileren. Ze hebben bij Getnoticed aangeklopt om ook online meer bekendheid te verkrijgen. Hierdoor hebben we op basis van ons werken-bij template een nieuwe website voor Accres ontwikkeld. Dit is gebouwd op ons eigen gebruiksvriendelijke Serena CMS. Deze website sluit aan bij de huisstijl van Accres en het prachtige kantoor met industriële inrichting. Van het pand en het personeel zijn foto's gemaakt, zodat het DNA van Accres terug te zien is. Onze marketeers zorgen ervoor dat de kandidaten ook online de weg naar Accres weten te vinden, zodat er op deze manier veel kandidaten aan een (nieuwe) job kunnen beginnen.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Template design

Pagebuilder

Recruitment statistiek

Resultaat

 • 16

  Verschillende vakgebieden.

 • 99+ 

  Verschillende vacatures.

 • 35

  Gemiddeld aantal sollicitaties per maand. 

 • 2000+

  Gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.