Hoe kunnen we je helpen?

Project
Werken-bij Alphen aan den Rijn

Gemeente Alphen aan den Rijn had met de introductie van nieuwe HR software behoefte aan een snelle en goede werken-bij oplossing, gekoppeld aan het ATS van Centric, genaamd Motion Recruit. Hiervoor hebben ze Getnoticed ingeschakeld.

Ontwikkel een werken-bij website

Toonaangevende dienstverlening. Voor mensen, door mensen. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft de behoefte zich voor potentiële nieuwe collega’s te onderscheiden van andere organisaties. Wie wil nou niet bij een wendbare en vooruitstrevende organisatie werken? Om dit te realiseren ontstond de vraag om een nieuwe werken-bij website te ontwikkelen die dit optimaal kan ondersteunen. Door in alle vrijheid content te kunnen plaatsen in ons CMS Serena en door de onbeperkte mogelijkheden van de inzet van online recruitment campagnes is dat werkelijkheid geworden. Uiteraard onder alle voorwaarden van het drempelvrij houden van de overheidswebsites en volledig veilig binnen de AVG.

Gedurende het project werd duidelijk dat er veel kennis ‘rondloopt’ bij Getnoticed, het is prettig schakelen met het team! Dit alles kwam de snelheid ten goede.

Lees testimonial

Mark Noorlander
Projectleider

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Pagebuilder

Strategiesessie

Recruitment statistiek

Resultaat

 • 4

  Vakgebieden.

 • Job Alert

  Functie op de website.

 • Pagebuilder

  Zelf aanvoudig pagina's creëren.

 • CMS Serena

  Altijd up-to-date.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.