Hoe kunnen we je helpen?

Project
Carrière in Limburg

Carrière in Limburg is onderdeel van Carrière in Nederland. Een landelijk vacatureplatform met verschillende innovatieve & regionale vacature websites. Met behulp van de nieuwste technieken, persoonlijk contact en een duidelijk terugkomend arbeidsmarktadvies, zorgen ze ervoor dat de werkgevers in Limburg hun vacatures ook daadwerkelijk kunnen invullen met geschikte kandidaten.

Ontwikkel een nieuwe vacature website

Carrière in Limburg is dé vacaturesite van de provincie Limburg. Werkzoekenden kunnen hier terecht voor een goede vervolgstap in hun carrière. Door het grote aantal bedrijven dat is aangesloten op het platform, zit er altijd een geschikte functie bij. Werkgevers kunnen de site gebruiken om vacatures te promoten en kunnen zoeken naar kandidaten in de CV database. 

De vraag van Carrière in Limburg was om de website een nieuwe look te geven met verbeterde functionaliteiten. Dit hebben we niet alleen voor carriereinlimburg.nl gedaan, maar ook voor de vacature website van de provincie Noord-Brabant, carriereinbrabant.nl.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Pagebuilder

Strategiesessie

Recruitment statistiek

Resultaat

 

 • 2.000 

  Aantal bezoekers gemiddeld per maand.

 • 12

  Verschillende vakgebieden.

 • 112

  Verschillende vacatures online.

 • CMS Serena

  Altijd up-to-date.

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.