Hoe kunnen we je helpen?

Project
PFC

Personeels Facilitair Centrum (PFC) is eind 2004 opgericht. Ze zijn ontstaan vanuit de behoefte aan professionele personeelsondersteuning door de bedrijven uit ons werkgebied. De professionals van PFC hebben jarenlang een brede ervaring opgedaan op het gebied van uitzenden, werving en selectie, personeelsmanagement, opleidingen, bedrijfspsychologie, bedrijfskunde en salarisadministratie.

Ontwikkel een responsive recruitment website

PFC heeft Getnoticed gevraagd om een logo, een sterke huisstijl (gebaseerd op de nieuwe strategie van PFC) en een geheel nieuwe website te ontwikkelen. De website dient responsive te zijn, gericht op gemak voor de sollicitant. De website dient tevens als platform gebruikt te kunnen worden om PFC nog sterker op de kaart te zetten als specialist omtrent instroom, doorstroom, uitstroom en opleiding & ontwikkeling.

Getnoticed heeft gekozen voor een statische achtergrond met dynamische content. Het is een maatwerp ontwerp gericht op de sterke (groene) kleuren van de nieuwe huisstijl van PFC. Vacatures zijn prominent in beeld, daar draait het om. 

 

Welke technieken zijn er toegepast?

Wireframe

Strategiesessie

Recruitment site

Custom design

Resultaat

 • Maatwerk

  Website.

 • 40

  Vacatures op de website.

 • Responsive 

  Webdesign.

 • 6

  Vakgebieden. 

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.