Hoe kunnen we je helpen?

Project
Daelmans

Al sinds 1904 genieten mensen van hun banket. In Vlijmen (nabij ’s-Hertogenbosch) startte Hermanus Daelmans zijn lokale bakkersbedrijfje. Deze eenmanszaak is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern, internationaal en zelfstandig familiebedrijf. Maar nog altijd even smaakmakend als toen. 

Kwalitatief recruitment: creëer een nieuwe werken-bij website

Daelmans had sterk de behoefte om een kwaliteitsstap te maken in recruitment. Hiervoor moest een next level werken-bij website worden gerealiseerd. Door te starten met een werken-bij website van Getnoticed is er een goede basis gelegd om nu en in de toekomst alle recruitment wensen te realiseren. Zo is de ambitie om alle online promotie activiteiten zo goed mogelijk te laten landen in de website. Waarmee de website een groter bereik en bredere zichtbaarheid gaat geven aan Daelmans als werkgever (employer branding). Het resultaat mag er wezen!

Met dank aan de goede service van Getnoticed staat onze nieuwe werken-bij Daelmans site online. Ik heb Getnoticed leren kennen als een organisatie die snel schakelt, professionele adviezen geeft en vol enthousiasme te werk gaat.

Lees testimonial

Felicia de Voigt
Adviseur Recruitment en Opleidingen

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Pagebuilder

Strategiesessie

Recruitment statistiek

Resultaat

 • Drop editor

  Zelf je lay-out bepalen.

 • Pagebuilder

  Eenvoudig pagina's creëren.

 • CMS Serena

  Altijd up-to-date.

 • Job Alert

  Mogelijkheid op de website.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.