Hoe kunnen we je helpen?

Project
PwC

Met circa 250.000 medewerkers en meerdere locaties wereldwijd groeit PwC iedere dag door. Het Employer Branding team en het Talent Acquisition team binnen PwC zetten zich continu in om nieuw talent aan te trekken bij verschillende doelgroepen. Bij PwC was er behoefte aan de opvang van een zwangerschapsverlof van de recruitment marketeer. Met de inzet van een dedicated specialist hebben de zwangerschap kunnen opvangen en hebben direct toegang tot de kennis en ervaring van Getnoticed.

Employer Branding 

Binnen PwC lopen er verschillende prachtige projecten gericht op het werven van starters maar ook van ervaren & volwassen talent. Dit doet het Employer Branding team samen met een enthousiaste afdeling recruiters binnen PwC. Evenementen worden opgezet, visuals ontworpen en content aangeleverd. Campagnes worden gecreëerd, uitgezet en bijgestuurd waar nodig. Alles is erop gericht om PwC als aantrekkelijke werkgever te positioneren bij verschillende belangrijke doelgroepen.

Projectmanagement

Om verschillende employer branding projecten in goede banen te leiden tijdens het verlof van een medewerker van PwC, neemt Ilse tijdelijk de projectmanagement rol op zich. In deze rol zetten we taken uit bij de juiste afdelingen binnen PwC en zorgen we ervoor dat iedereen binnen Employer Branding en Talent Acquisition weet wat er de komende tijd op de planning staat en wat de deadline voor campagnes is. Zo zorgen we er samen voor dat content op tijd wordt aangeleverd en campagnes live kunnen!

Daarnaast geven we vanuit Getnoticed advies en denken we mee bij het opzetten van nieuwe campagnes en het opmaken van campagnemateriaal.

Welke technieken zijn er toegepast?

Strategiesessie

Vertical koppeling

Job marketing

Recruitment campagnes

Recruitment statistiek

Resultaat

In de arbeidsmarkt vragen bedrijven steeds vaker naar een structurele invulling voor online recruitment marketing op de werkvloer. En hierdoor kwamen wij in actie met de Recruitment Marketing Hub. Door onze eigen pool van ''dedicated'' online recruitment marketeers stapsgewijs uit te breiden kunnen wij bedrijven ondersteunen op dit gebied. Meer weten? Klik hier.

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.