Hoe kunnen we je helpen?

Project
Twiglers

Er waren eens vijf ondernemers in het landschap van online werving die het een briljant plan leek om alles gewoon eens even helemaal anders te gaan doen. Dus fuseerden de ondernemers in 2015. Het nieuwe bedrijf “Twiglers” was een feit. Twiglers is hét relevantste netwerk, met meer dan 45 niche vacaturesites.  

De opdracht

Vijf jaar na de oprichting van Twiglers, was het klaar voor de volgende stap. Er werd een doel gesteld: het aantal vacatures laten stijgen naar 100.000 en het social media netwerk nieuw leven in blazen. Ook wordt er gekeken naar een nieuw verdienmodel: in plaats van betaling voor het plaatsen betalen gebruikers alleen voor de promotie van hun vacatures.

Uitdaging

Met de grote markt van jobboards in Nederland, is het een grote uitdaging om dit doel te halen. Getnoticed pakt dit aan door de techniek van de website sterk te verbeteren en een uitgebreid plan op te stellen voor de marketing.

Welke technieken zijn er toegepast?

Job marketing

Recruitment campagnes

Content marketing

Google for jobs

Vacaturesite

Resultaat

In de arbeidsmarkt vragen bedrijven steeds vaker naar een structurele invulling voor online recruitment marketing op de werkvloer. En hierdoor kwamen wij in actie met de Recruitment Marketing Hub. Door onze eigen pool van ''dedicated'' online recruitment marketeers stapsgewijs uit te breiden kunnen wij bedrijven ondersteunen op dit gebied. Meer weten? Klik hier.

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.