Hoe kunnen we je helpen?

Project
Brisker Group

Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Brisker is de overkoepelende naam voor de groep van merken Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo.

De opdracht

Door een wijziging in de arbeidswetgeving in 2020 zijn Brisker en haar merken genoodzaakt om ook de werving & selectie voor haar klanten te faciliteren. Om dit te kunnen doen heeft Brisker een recruitment platform ontwikkeld waarop alle vacatures van haar klanten te vinden zijn, compleet met in-house recruitment-dienst. Om haar klanten in het algehele recruitment proces te ondersteunen maakt Brisker gebruik van de dienstverlening van Getnoticed om haar klanten het volgende aan te bieden:

  • Custom werken-bij websites
  • Landingspagina's voor diverse doelgroepen.
  • Doelgroeponderzoek
  • Organisch verkeer via jobboards & social media
  • Google for Jobs
  • Paid campagnes via jobboards & social media
  • Recruitment marketing support (strategie, CMS beheer, advertentie creatie, faciliteren jobboard & social media campagnes, rapportages etc.)

De uitdaging

De uitdaging voor ons, maar tegelijkertijd ook het doel is om de eindklanten van Brisker volledig te ontzorgen op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie gebied. Dit pakken we natuurlijk met beide handen aan!

 

Welke technieken zijn er toegepast?

Strategiesessie

Vertical koppeling

Job marketing

Recruitment campagnes

Recruitment statistiek

Resultaat

In de arbeidsmarkt vragen bedrijven steeds vaker naar een structurele invulling voor online recruitment marketing op de werkvloer. En hierdoor kwamen wij in actie met de Recruitment Marketing Hub. Door onze eigen pool van ''dedicated'' online recruitment marketeers stapsgewijs uit te breiden kunnen wij bedrijven ondersteunen op dit gebied. Meer weten? Klik hier.

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.