Hoe kunnen we je helpen?

Project
T-Mobile

Wij zijn team magenta! T-Mobile is Unlimited in alles wat ze doen. Met hun merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel doorbreken ze grenzen in de telecomwereld. Dat doen ze met collega's die risico’s durven nemen, experimenteren en elkaar uitdagen. Met de ‘challenger mindset’ hebben zij een gezamenlijk doel: iedereen toegang geven tot het beste netwerk van Nederland. En bij deze mindset hoort de beste werken-bij website.

Werken-bij T-Mobile website:

De nieuwe werken-bij T-Mobile website dient een optimale candidate experience te bieden. De navigatie moet intuïtief zijn, zoals Netflix is voor films en series.

''Maak de website visueel, veel foto’s en video’s die ook het “echte” verhaal van ons vertellen over wie we zijn als werkgever'', aldus Martijn Smit van T-Mobile. En het resultaat mag er wezen!

T-Mobile is de eerste werkgever die de A.M.E. (Arbeidsmarkt Experience) optimaal inzet. Als kandidaat verwelkomd worden door de CEO, in gesprek met de HR Directeur, Talent Acquisitions lead of T-shopmanager? Hier gebeurt het! Je beslist zelf wat je wilt zien en weten. 

 

ATS-koppeling Ubeeo

Werken-bij T-Mobile is wederkerig gekoppeld met Ubeoo. Vacatures worden in Ubeeo ingevoerd en gaan naar de werken-bij website. Sollicitanten landen via de werken-bij website direct in Ubeeo. 

Martijn Smit (TA lead, T-Mobile) en Arjan Elbers (Managing Director, Getnoticed) kennen elkaar al langer dan 10 jaar. Het is een feest om zo’n showcase samen neer te zetten in de Nederlandse recruitmentmarkt, aldus Martijn en Arjan. We zijn hier uber trots op!

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Pagebuilder

Recruitment campagnes

Recruitment statistiek

Google for jobs

Resultaat

 • ATS

  Koppeling Ubeeo.

 • A.M.E.

  Arbeidsmarkt Experience Module.

 • Podcast

  Implementatie.

 • Multi Media Module

  Onbeperkt uploaden & Vimeo koppelingen.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.