Hoe kunnen we je helpen?

Project
Please

Wil je een betere werkgever worden én daarmee een succesvollere ondernemer? Dan kies je voor Please. Versterk je werkgeverskracht met hun expertise, advies en diensten. Please navigeert ondernemers door de uitdagende wereld van het werkgeven. Kies je voor uitzenden, payroll, backoffice, experts of tools óf juist een combinatie? Jij bepaalt, Please adviseert.

Ontwikkel 2 nieuwe websites

Please heeft 2 maatwerk vacature websites laten ontwikkelen door ons om de vacatures van haar opdrachtgevers te kunnen publiceren:

 

Beide websites zijn gekoppeld aan Harver. Harver’s technologie helpt bedrijven wereldwijd om het recruitmentproces volledig te digitaliseren.

Samen met Getnoticed hebben we twee verschillende vacaturewebsites voor mkb-ondernemers gerealiseerd. Een unieke vacaturewebsite voor de hospitality branche en één voor vacatures in onder andere de detailhandel, zakelijke dienstverlening, zorg, bouw, logistiek, uiterlijke verzorging et cetera. Hier zijn we trots op!

Lees testimonial

Marloes Goossens
Online Marketeer

Het resultaat

Please geeft haar opdrachtgevers met deze websites extra mogelijkheden in hun recruitmentproces. Het solliciteren gaat heel eenvoudig via laptop of mobiel en ze hoeven geen talloze nietszeggende cv’s door te nemen. Men krijgt direct een overzicht met kandidaten die – op basis van enkele situationele- en/of persoonlijkheidstesten – het best passen bij de functie. Daarnaast kost het de opdrachtgevers van Please niets extra, het is namelijk gewoon inbegrepen in hun tarief.

Getnoticed heeft ervoor gezorgd dat de website naadloos samenwerkt met Harver. Een mooi resultaat!

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Template design

Pagebuilder

Strategiesessie

Resultaat

 • Harver

  Koppeling met website.

 • Pagebuilder

  Eenvoudig pagina's creëren. 

 • Vacatures

  Zelf eenvoudig te plaatsen.

 • CMS Serena

  Altijd up-to-date.

Vragen over dit project

Vergelijkbare projecten

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.