Hoe kunnen we je helpen?

Project
IXT

IXT vindt perfecte match te maken tussen data-, AI- en robotics talent en bedrijven in de maakindustrie in Zuid-Oost Nederland. Een baan of opdracht die past bij wie je bent en wat je kunt, heeft een positieve invloed op je leven. Daarom kijkt IXT verder dan alleen een match op CV, ze maken een match tussen persoon én organisatie.  

De opdracht

Data-, AI- en Robotica & Automatisering- professionals vallen binnen een schaarse, latent werkzoekende doelgroep. Professionals met dit profiel zijn moeilijk te bereiken via traditionele kanalen en traditionele online marketing werkt binnen deze doelgroep vaak averechts. 

De opdracht van onze hubber bij IXT is dan ook om deze doelgroep te bereiken en over te halen om te solliciteren bij haar klanten. 

  • Plan van aanpak
  • Optimalisatie online kanalen en creatieve sparringpartner
  • Contentstrategie en content creatie (tekst, visuals & video)
  • Ad-hoc ondersteuning bij vraagstukken, events en specifieke vacatures

Met trots kondigen we aan...

...de livegang van deze website.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Job marketing

Recruitment campagnes

Recruitment statistiek

Werken-bij website

Resultaat

In de arbeidsmarkt vragen bedrijven steeds vaker naar een structurele invulling voor online recruitment marketing op de werkvloer. En hierdoor kwamen wij in actie met de Recruitment Marketing Hub. Door onze eigen pool van ''dedicated'' online recruitment marketeers stapsgewijs uit te breiden kunnen wij bedrijven ondersteunen op dit gebied. Meer weten? Klik hier.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.